بنر سامان سيستم 2




















بنر سامان سيستم
















حل مشکل چاپ کم‌‌رنگ کارتریج لیزری سامسونگ بعد از شارژ

یکی از مشکلات شایعی که در خصوص کارتریج‌‌های لیزری سامسونگ وجود دارد، چاپ کمرنگ آن‌‌ها بعد از شارژ کارتریج است. این مشکل زمانی که درام (لوله سبز رنگ) سالم است نیز پیش می‌‌آید. در این ترفند به بررسی نحوه حل این مشکل خواهیم پرداخت.


 

http://tehran.7gardoon.com/files/test/adverimg-42179.jpg

 

یکی از مشکلات شایعی که در خصوص کارتریج‌‌های لیزری سامسونگ وجود دارد، چاپ کمرنگ آن‌‌ها بعد از شارژ کارتریج است. این مشکل زمانی که درام (لوله سبز رنگ) سالم است نیز پیش می‌‌آید. در این ترفند به بررسی نحوه حل این مشکل خواهیم پرداخت.

 

این مشکل مرموز از قطعه‌‌ای به نام (بلید) است که معمولاً در همه مدل‌‌ها به این شکل می‌‌باشد:

 

این مشکل که پس از شارژ کارتریج پیش می‌‌آید به راحتی و البته کمی دقت و تخصص قابل حل می‌‌باشد.

 

بدین منظور ابتدا در نظر داشته باشید که «بلید» روی «مگنت» (همان‌‌جایی که پودر به لوله سیاه رنگ جذب می‌‌شود) قرار دارد.

 

 

حال لبه «مگنت» را با ناخن یا کاتر، آرام و با دقت تمیز کنید به طوری که فشار زیادی به آن وارد نشود تا کج شود.

پس از این کار به همان شکل پیشین آن را جا بزنید.

با انجام این کار مشکل چاپ کم‌‌رنگ کارتریج لیزری سامسونگ بعد از شارژ حل خواهد شد.






CD-ROM چگونه كار ميكند؟

 

آخرين پيشرفتهای صنعت CD-ROM چيست ؟

CD-ROM ها هر روز و هر روز سريعتر می شوند اما سريعترين آنها ممکن است از دستگاههای قبلی کندتر و يک دستگاه اسما " کند هم ممکن است از دستگاههای به ظاهر سريع سريعتر عمل کند. چگونه ؟ چه کسی بررسی کرده است که يک دستگاه سی دی رام (CD-ROM) دقيقا" به همان سرعتی عمل می کند که روی بسته بندی آن نوشته شده است ؟ آيا واقعا" لازم است دستگاه سی دی رام خود را با يک نوع جديدتر عوض کنيد؟ شما به عنوان يک خريدار حق داريد در قبالی پولی که می دهيد دستگاه بهتری به دست بياوريد.


http://3.bp.blogspot.com/-3eFmpToaYxw/TdKGZMjF9gI/AAAAAAAAABw/a3lRooP0qdo/s1600/TSST-SD-M1912a.jpg


 

CD ROM چگونه کار می کند؟

 

آخرين پيشرفتهای صنعت CD-ROM چيست ؟

 

CD-ROM ها هر روز و هر روز سريعتر می شوند اما سريعترين آنها ممکن است از دستگاههای قبلی کندتر و يک دستگاه اسما " کند هم ممکن است از دستگاههای به ظاهر سريع سريعتر عمل کند. چگونه ؟ چه کسی بررسی کرده است که يک دستگاه سی دی رام (CD-ROM) دقيقا" به همان سرعتی عمل می کند که روی بسته بندی آن نوشته شده است ؟ آيا واقعا" لازم است دستگاه سی دی رام خود را با يک نوع جديدتر عوض کنيد؟ شما به عنوان يک خريدار حق داريد در قبالی پولی که می دهيد دستگاه بهتری به دست بياوريد.

 

برای داشتن پاسخ صحيح اين سوالات بايد قدری اطلاعات از طرز کار و دانش فنی دستگاههای سی دی رام داشته باشيد.

 

CD-ROM مخفف انگليسی کلمات ديسک فشرده - حافظه فقط خواندنی است دستگاه سی دی رام ديسکهايی را می خواند که فقط از روی آنها می توان خواند و روی آنها نمی توان نوشت. يک سی دی رام تقريبا به اندازه 700 ديسکت فلاپی اطلاعات را در خود جای می دهد در نتيجه وسيله بسيار مناسبی برای نرم افزارهای بازی، دائره المعارفها ، کتاب راهنمای تلفن و برنامه های چند رسانه ای است.اکنون در حالی که چند سالی بيشتر از آن زمان نمی گذرد، سرعت بازيابی داده ها توسط سی دی رام به 3600 کيلو بايت در ثانيه رسيده است - يعنی 24 برابر سريعتر که آن را به صورت 24x نمايش می دهند. سرعت انتقال داده ها توسط سی دی رام را با 24x,..,4x,2x نشان می دهند يعنی 2،4،...و24 برابر سرعت اولين دستگاههای سی دی رام.

 

سی دی رام ها  چگونه کار می کنند؟

 

درون دستگاه سی دی رام يک موتور وجود دارد که صفحه سی دی رام را می چرخاند. يک هد هم درون اين دستگاه روی سطح سی دی رام حرکت می کند تا از بخشهای مختلف صفحه سی دی رام اطلاعات را بخواند . حرکت اين هد روی صفحه سی دی رام مشابه حرکت سوزن گرامافونهای قديمی روی صفحه گرامافون است با اين تفاوت که هد در سی دی رام با صفحه به هيچ وجه برخورد نمی کند. گردش صفحه سی دی رام در دستگاه به دو نوع متفاوت صورت می گيرد. در يک روش سرعت خواندن  داده ها خيلی بالا نيست و در حد مشخصی ثابت می ماند. در روش ديگر می توان با سرعت فوق العاده بالايی داده ها را از ديسک خواند اما نه هميشه و نه برای همه داده ها.

 

روش فنی ساخت دستگاههای سی دی رام تا همين اواخر روشی معروف به سرعت ثابتی خطی يا CLV (Constant Linear  Velocity) بود. در روش CLV سرعت داده ها هميشه ثابت است چه سی دی رام از شيار درونی بخواند چه از شيار بيرونی زيرا سرعت چرخش صفحه تغيير می کند. وقتی دستگاه سی دی رام از مرکز صفحه دور می شود وبه شيارهای بيرونی نزديک می شود، سرعت چرخش صفحه کند می گردد. بدين ترتيب با تند و کند کردن گردش صفحه سی دی رام اطلاعات در هر جای ديسک که باشد با سرعت ثابتی بازيابی می شود. سازنده سی دی رام هم به سادگی می تواند سرعت دستگاه را مشخص کرده و روی دسته بندی اعلام نمايد. اشکال اين روش در اين است که تغييرات مداوم در گردش صفحه باعث تاخير در خواندن می شود زيرا هد دستگاه برای خواند اطلاعات بايد صبر کند تا گردش صفحه تغيير کردهو تند يا کند شود. اين تاخير مانعی در راه ساخت دستگاههای خيلی سريع است و اجازه نمی دهد سرعت بازيابی داده ها از مقدار معينی فراتر برود. نياز به سرعت بيشتر در بازيابی داده ها باعث شد تا روش فنی ديـگری ابداع شود که به روش CAV (Constant  Angular Velocity)يا سرعت زاويه ای ثابت معروف است در روش CAV درست برعکس CLV عمل می شود . يعنی سرعت گردش صفحه ثابت است و سرعت خواندن داده هاست که تغيير می کند. در اين روش هر چه هد از مرکز صفحه به سمت بيرون می رود ، سرعت بازيابی داده ها بيشتر می شود در نتيجه سرعت کار دستگاه کاملا بستگی دارد به اين که داده ها چگونه و در کجای صفحه سی دی رام پراکنده شده باشند.

 

نکته : وقتی روی جعبه سی دی رام ذکر می شود که سخت افزار لازم يک پردازنده پنتيوم 100 مگاهرتز است يعنی اين حداقل سخت افزار لازم برای بهترين کارايی دستگاه سی دی رام است. نکته اساسی اين است که قبل از خريد يک دستگاه سی دی رام دقت کنيد که آيا سخت افزار لازم آن را داريد يا خيـــر.

 

اولين مزيت داشتن سی دی رام نصب سريع نرم افزارها و برنامه های بزرگی همچون Microsoft  Office است .چون بازيابی داده ها از يک سی دی رام سريعتر انجام می شود. نصب يک نرم افزار بزرگ هم خيلی سريعتر انجام می شود . پس از نصب ، هر چند که بعضی از اطلاعات ممکن است روی ديسک سخت بنشيند اما همچنان حجم زيادی از اطلاعات می ماند که بايد از روی سی دی رام خوانده شود. طبيعتا" هر چه دستگاه سی دی رام سريعتر باشد، اجرای برنامه سريعتر انجام خواهد شد. و همچنين در مورد بازيهای کامپيوتری داشتن يک دستگاه سی دی رام سريع از پرشها و مکثای ملال آور در حين بازی جلوگيری می کند.

 

سی دی های ضبط شدنی: جابجايی از ديسکت به سی دی رام در چند سال گذشته افزايش يافته است. امروزه بسياری از سازندگان ، نرم افزارهای خود را بر روی سی دی رام عرضه می کنند زيرا اين رسانه داده های بسيار زيادی را در خود جای می دهد حدود 600 مگابايت ، با گنجايش 44/1 مگابايتی است.  و سی دی رامها گنجايش بسيار زيادی دارند برای ذخيره و بازيابی داده به صورت يک انتخاب طبيعی درآمده اند. و آنها فقط خواندنی هستند و کاربران نمی توانند آنها را به صورت وسايل ذخيره گر به کار ببرند. و با معرفی فن آوری سی دی قابل ضبط (CD-Recordable)   يا سی دی  آر  (CD-R)  و امکان دادن به کاربران برای نوشتن داده ها برروی سی دی ها تغيير کرد. فن آوری يکبار نويسی چندبار خواندنی بدين معنی است که نمی توانيد مانند ديسکتها فايلهای خود را پاک کنيد و مجددا" بنويسيد. افزودن براين نسخه های اوليه ديسکرانهای سی دی - آر گران قيمت هستند و نصب و عمليات آنها دشوار است .

 

ديکسرانهای CD-RW , CD-R با آن که برای تهيه نسخه پشيبان (Backup) ، آرشيو سازی ، و انتقال داده ها بسيار مناسب هستند به سرعت ديسک سخت نمی توانند داده ها را ضبط کنند و به سرعت ديسکرانهای سی دی رام جديد نيز نمی توانند داده ها را بخوانند.

 

آشنايی با ساختمان CD-ROM:

 

CD-ROM  علامت اختصاری Compact  Disk-Read  Only  Memory است. اين عبارت را می توان به صورت ديسک فشرده - حافظه فقط خواندنی ترجمه کرد. و فشرده است چون گنجايش آن حدود 650 مگابايت اطلاعات روی ديسکی 72/4 اينچی است. آن را حافظه ای فقط خواندنی می نامند چون اطلاعات روی آن ضبط شده است. و ديگر نمی توان اطلاعات آن را مانند ديسکهای فلاپی پاک کرد و مجددا" اطلاعات جديد روی آن نوشت.

 

فايدهای CD-ROM چيست ؟

 

 با انکه ديسکهای سخت امروزی گنجايش بيشتری از سی دی ها دارند و مهمترين علت متداول شدن سی دی ها ظرفيت ذخيره داده های بسيار زياد آنها ست و دائره المعارفها را می توان در يک سی دی جای داد. و ديسکرانهای CD-ROM همچنين می توانند سی دی های صوتی را اجرا کنند. و البته برای اين که کامپيوتر بتواند صوت ضبط شده در سی دی ها را اجرا کند بايد حاوی کارت صوتی و نرم افزار لازم باشند.

 

CD-ROM چيست ؟

ديسکهای فشرده صفحاتی از جنس پلاستيک به شعاع 12 سانتی متر هستند که لايه ای آلومينيومی روی آنها نشسته است ، لايه ای از جنس پلی کربنات آن را می پوشاند و قشر محافظ لاکی روی ديسک آن را از گردو خاک و خش محفاظت می کند. حفره ای دايره ای به قطر 15 ميلی متر در وسط ديسک قرار داد. سی ديها مانند صفحه های گرامافون ، فقط يک شيار (TRACK) مارپيچی داده ای دارند. اين شيار از مرکز ديسک به سمت بيرون خوانده می شود.


منبع : ماكزيمم تكنيك


 







چرا هارد خراب ميشود؟

هاردها از یک یا چند صفحه گرد که بر روی آنها شیارهای مغناطیسی وجود دارد و اطلاعات را حمل می نمایند تشکیل شده اند.این اطلاعات ذخیره شده بر روی صفحه ها توسط هدهای خواندنی/نوشتنی قابل خواندن هستند.این هدها در فاصله بسیار نزدیک سطح صفحه های چرخان بر روی بالشتکی از هوا که به دلیل سرعت زیاد دوران صفحه ها ایجاد میشود شناور هستند. خود هدها بر روی صفحه دیسک قابلیت حرکت دارند و به حرکتی نیم دایره ای که توسط آرمیچر ایجاد میشود و همچنین دوران خود صفحه میتوانند به تمامی نقاط صفحات دسترسی داشته باشند. معماری دقیق و ساخت بسیار ظریف این قطعه باعث شده است که صفحه ها بتوانند سرعتی معادل 5400 یا 7200 و حتی 10000 دور در دقیقه داشته باشند و تمامی این روند و کارکرد برای خواندن و نوشتن اطلاعات بدون اختلال ادامه داشته باشد. ولی هارد دیسکها سر انجام از کار میافتند چونکه وسایلی مکانیکی هستند و سرانجام فرسوده خواهند شد ولی شایع ترین دلیل برای از کار افتادن یک هارد دیسک قبل از سر آمدن عمر طبیعیش آسیبهای فیزیکی می باشد مثل ضربه خوردن و تکان خوردن در زمانی که فعالیتی انجام میدهد.منظور از فعال بودن زمانی است که هدها در حال خواندن یا نوشتن اطلاعات هستند. این لحظه زمانی است که هد به صفحه بسیار نزدیک است وایجاد تکان یا ضربه باعث تماس با صفحه می گردد و از اینجا تمامی مشکلات آغاز میشود.

 

http://narmafzarsara.persiangig.com/image/pic-post/HDD.jpg


به این مشکل Head crash میگویند که به واسطه برخورد نوک هد با سطح بسیار حساس صفحه چرخان حاوی شیارهای مغناطیسی دربرگیرنده اطلاعات ایجاد میگردد. این برخورد هم هد خواندنی را آسیب می زند و هم سطح صفحه را ولی خوشبختانه درایو های امروزی بسیار مقاوم تر هستند و به خوبی در برابر تکان و ضربه محافظت شده اند. به دلیل اینکه جریان هوای ایجاد شده بر روی سطح صفحات فاصله هدها را تعیین میکند در هنگام پایین آمدن سرعت چرخش و توقف صفحات این جریان کمتر شده و فاصله ها نیز کاهش می یابد به همین دلیل در هاردهای مدرن امروزی در زمان کاهش سرعت و توقف هارد هدها به قسمتی که امن می باشد حرکت میکنند و از روی صفحات دور میشوندو هارد دریاو خاموش به سختی دچار مشکل می شود بنابراین از جابجایی سیستم خود در هنگام روشن بودن به شدت اجتناب کنید.به همین دلیل هم میزان حفاظت هارد سیستم های لپ تاپ بسیار بیشتر از هاردهای 3.5 اینچی کامپیوترهای رومیزی می باشد اما با کمی دقت می توانید متوجه شوید که میزان خرابی در هارد دستگاههای قابل حمل تا چه میزان زیاد می باشد.
موتور الکتریکی که وظیفه چرخانیدن صفحات را به عهده دارد دلیل دیگراز کار افتادن هاردها می باشد.این دلیل بیشتر بعد از یک دوره طولانی استفاده ممتد از هارد رخ میدهد. اصولا به وجود آمدن نقص در موتور محرک و یا خرابی اهرمهای نگهدارنده (یاتاقان) باعث کاهش کارایی و همچنین رخ دادن ایرادهایی در عمل خواندن و یا نوشتن که به دلیل کاهش سرعت صفحه ها و یا نبودن در سرعت ایده الی که برای عمل خواندن یا نوشتن لازم است می گردد
همچنین هارد درایوها دارای فیلترهای ورودی هوا هستند زیرا برای شناور بودن هدها بر روی صفحات نیازمند فشار هوای معینی می باشندو ایجاد کوچکترین نقصی در این فیلترها سبب بروز Head crash و از دست دادن اطلاعات عمده ای در هارد درایو و همچنین خرابی خود دیسک می شود.
منبع :پرانتز باز





نشانه هاي شايع خرابي هارد ديسك

اگر به خرابي سكتورهاي هارد خود واقف شديد بايد هرچه سريعتر در رفع آنها اقدام نماييد و در ابتدا ايرادهاي نرم افزاري به وجود آمده را برطرف نماييد و سپس به خود بدسكتورها بپردازيد كه اگر بد سكتورهاي سخت افزاري را به حال خود رها كنيد تقريبا بعد از مدتي بايد از خير هارد ديسك خود بگذريد
بعضي از نشانه هاي رايج و بارز دال بر وجود بدسكتور شامل موارد زير مي باشند


http://www.geeksdo.com/images/hard_drive_2.jpg

اگر به خرابي سكتورهاي هارد خود واقف شديد بايد هرچه سريعتر در رفع آنها اقدام نماييد و در ابتدا ايرادهاي نرم افزاري به وجود آمده را برطرف نماييد و سپس به خود بدسكتورها بپردازيد كه اگر بد سكتورهاي سخت افزاري را به حال خود رها كنيد تقريبا بعد از مدتي بايد از خير هارد ديسك خود بگذريد
بعضي از نشانه هاي رايج و بارز دال بر وجود بدسكتور شامل موارد زير مي باشند

1.از كار افتادن و توقفهاي مكرر ولي نامنظم مخصوصا زماني كه سيستم در حال بوت شدن مي باشد و ويندوز بارگذاري ميگردد.
2.پيغامهاي خطايي كه به صورت مكرر در هنگام انجام برخي از اعمال پايه اي ويندوز مانند كپي كردن يا جابجا كردن فايلها نمايش داده مي شوند.
3.اسامي فايل و فولدرها كه تغيير كرده اند يا به صورت كدهاي نامفهوم در آمده اند
4.ناپديد شدن فايلها و فولدرها و حتي گاهي پريدن و ناپديد شدن درايو موجود بر روي هارد
5.مكث و توقف بسيار طولاني براي باز كردن و دسترسي به يك فولدريا فايل
6.بي صدا و ساكت بودن هارد پس از اينكه دستور باز شدن فولدر يا فايلي را صادر كرديد
7.خروجي هاي آسفته و در هم ريخته پس از باز كردن يك فايل يا چاپ كردن آن
8.صداهايي كه به صورت معمول جزء صداهاي هارد محسوب نميشوند مانند صداي ساييدگي و يا صداي كليك

صدا ميتواند بارزترين و آشكارترين دليل و نشانه براي بررسي و رسيدگي به هارد ديسك شما باشد اگر شما سابق بر اين نيم نگاهي به هارد خود نداشتيد و توجه زيادي بدان نميكرديد با شنيدن صدايي كه بلند تر از حد معمول بوده و يا صداي كليك يا ساييدگي باشد به سرعت از اطلاعات خود پشتيباني تهيه نماييد .
منبع : پرانتز باز







مدار تنظيم كننده ولتاژ

مدار تنظیم کننده ولتاژ چگونه کار می کند؟

مدار تنظیم کننده ولتاژ , ولتاژ فراهم شده  توسط کانکتور ATX 12V و یا EPS 12V را گرفته و سپس آن را به ولتاژ مورد نیاز برای قطعات مرتبط با مدار تبدیل می کند ( پردازنده , حافظه ها و چیپست و ... ) این تبدیل ولتاژی توسط یک مبدل DC-DC انجام می شود که تحت عنوان( SMPS نام برده شده است. ساختاری مشابه این را در منابع تغذیه ملاحظه کرده اید. ( Switching Mode Power Supply .

نقطه مرکزی و بعبارتی قلب این پروسه در واقع کنترلر PWM است. این مدار یک سیگنال موج مربعی تولید می کند که هر فاز را راه اندازی خواهد کرد. البته باید توجه داشت که سیکل وظیفه این موج مربعی با توجه به ولتاژ تولید شده توسط مدار تنظیم کننده ولتاژ , متغیر خواهد بود. ( سیکل وظیفه یا Duty Cycle مدت زمانی است که یک موج در وضعیت High قرار گرفته است. برای مثال یک سیگنال با 50% سیکل وظیفه به موجی اطلاق می شود که نیمی از زمان را در وضعیت Low – معمولا مقدار صفر ولت – و نیمی دیگر از زمان را در وضعیت High – در این مبحث 12 ولت – پشت سر خواهد گذاشت. )

میزان ولتاژ خروجی که لازم است توسط مدار تنظیم کننده ولتاژ تولید شود از طریق پایه های Voltage ID :VID  و توسط پردازنده معین می شود. پایه های VID حاوی کدی باینری  از سوی پردازنده است که میزان دقیق ولتاژ مورد نیاز پردازنده را اعلام خواهد کرد. برخی از مادربرد ها این اجازه را می دهند که بصورت دستی ولتاژ پردازنده را از طریق BIOS تغییر دهید. عملی که در BIOS انجام می گیرد در واقع تغییر کدی است که توسط کنترلر PWM خوانده شده است. بدین ترتیب کنترلر PWM بر اساس آنچه که در BIOS تنظیم شده است ولتاژ پردازنده را تغییر خواهد داد. دقت کنید که روال تشریح شده دقیقا برای دیگر قطعات ( حافظه ها و چیپست ) صدق می کند.

http://www.partocom.com/wp-content/uploads/2012/03/401.jpg


مدار تنظیم کننده ولتاژ , ولتاژ فراهم شده  توسط کانکتور ATX 12V و یا EPS 12V را گرفته و سپس آن را به ولتاژ مورد نیاز برای قطعات مرتبط با مدار تبدیل می کند ( پردازنده , حافظه ها و چیپست و ... ) این تبدیل ولتاژی توسط یک مبدل DC-DC انجام می شود که تحت عنوان( SMPS نام برده شده است. ساختاری مشابه این را در منابع تغذیه ملاحظه کرده اید. ( Switching Mode Power Supply .

نقطه مرکزی و بعبارتی قلب این پروسه در واقع کنترلر PWM است. این مدار یک سیگنال موج مربعی تولید می کند که هر فاز را راه اندازی خواهد کرد. البته باید توجه داشت که سیکل وظیفه این موج مربعی با توجه به ولتاژ تولید شده توسط مدار تنظیم کننده ولتاژ , متغیر خواهد بود. ( سیکل وظیفه یا Duty Cycle مدت زمانی است که یک موج در وضعیت High قرار گرفته است. برای مثال یک سیگنال با 50% سیکل وظیفه به موجی اطلاق می شود که نیمی از زمان را در وضعیت Low – معمولا مقدار صفر ولت – و نیمی دیگر از زمان را در وضعیت High – در این مبحث 12 ولت – پشت سر خواهد گذاشت. )

میزان ولتاژ خروجی که لازم است توسط مدار تنظیم کننده ولتاژ تولید شود از طریق پایه های Voltage ID :VID  و توسط پردازنده معین می شود. پایه های VID حاوی کدی باینری  از سوی پردازنده است که میزان دقیق ولتاژ مورد نیاز پردازنده را اعلام خواهد کرد. برخی از مادربرد ها این اجازه را می دهند که بصورت دستی ولتاژ پردازنده را از طریق BIOS تغییر دهید. عملی که در BIOS انجام می گیرد در واقع تغییر کدی است که توسط کنترلر PWM خوانده شده است. بدین ترتیب کنترلر PWM بر اساس آنچه که در BIOS تنظیم شده است ولتاژ پردازنده را تغییر خواهد داد. دقت کنید که روال تشریح شده دقیقا برای دیگر قطعات ( حافظه ها و چیپست ) صدق می کند.

مبدل DC-DC به نوعی یک سیستم حلقوی بسته محسوب می شود. در اینجا سیستم حلقه بسته بدین معنی است که کنترلر PWM دائما خروجی تنظیم کننده ولتاژ را مانیتور می کند. اگر ولتاژ خروجی افزایش یا کاهش داشته باشد آنگاه مدار , آن را تعدیل کرده ( این عمل با تغییر در فرکانس سیگنال PWM صورت می گیرد ) و آن را تصحیح می نماید. عملیات مانیتورینگ توسط یک سنسور جریان انجام خواهد شد. در واقع هرگاه مصرف جریان افزایش یابد خروجی ولتاژ به سمت کاهش میل پیدا می کند و بالعکس .

در تصویر شماره 15 بلاک دیاگرامی از کنترلر PWM ملاحظه می کنید که معمولا در مدارات تنظیم کننده ولتاژ پردازنده دیده می شود. در این بلاک دیاگرام می توانید براحتی پایه های VID , پایه های Loopback ( CS – سمت چپ ) و خروجی های راه انداز هر فاز ( پایه های G - سمت راست ) را ملاحظه کنید.

همانطور که ملاحظه می شود این IC می تواند تا 4 فاز را تحت کنترل خود قرار دهد.

کنترلر PWM

هر فاز از دو ترانزیستور و یک چوک تشکیل شده است. کنترلر PWM نمی تواند جریان کافی برای سوئیچ این ترانزیستور ها را فراهم کند بهمین دلیل یک راه انداز MOSFET برای هر فاز مورد نیاز است. معمولا وظیفه این راه انداز توسط یک IC انجام خواهد شد که به آن IC راه انداز MOSFETمی گویند. اما همانطور که در مطالب قبلی توضیح دادیم برخی تولید کنندگان مادربرد به منظور کاهش هزینه از یک ترانزیستور اضافی بعنوان راه انداز MOSFET استفاده می کنند. این نوع  طراحی در مادربرد های ارزان قیمت معمول و شایع است.

در تصویر شماره 16 می توانید شکلی از یک






بدسكتور چيست؟

بدسكتور به قسمتي از صفحات درون هارد گفته مي شود كه نتوان بر روي آن اطلاعات را نوشت كه ميتواند به سبب چندين عامل ايجاد گردد ولي تمامي اين مسائل باعث مي شود كه سيستم عامل شما از نوشتن اطلاعات بر روي هارد ديسك ناتوان باشد سيستم عامل هاي جديد به گونه اي طراحي شده اند كه اگر هارد ديسك شما توسط آنها فرمت شود بدسكتورهاي آن توسط سيستم عامل كنارگذاشته مي شوند و از آنها استفاده نمي شود حتي هاردهاي جديد داراي فضاي كمكي و جانشيني هستند كه در صورت ايجاد بدسكتور جايگزين مناطق از دست رفته مي شوند كه باعث كاهش ميزان خطاي به وجود آمده قبل از استفاده از هارد ديسك در هنگام توليد ميگردد.

http://technicallyeasy.net/images/posts/diskstructure.gif






نرم افزار سامان سيستم نسخه پيشرفته



قابلیتهای عمومی
  • —————-
  • اجرای برنامه در محیط ویندوز /اکس پی /، ویستا /و سون
  • ﻧﺼﺐ/ اﺗﻮﻣﺎﺗﯿﮏ /و آﺳﺎن/ ﺑﺎ راﻫﻨﻤﺎی ﻧﺼﺐ و اﺳﺘﻔﺎده
  • قابلیت ثبت ورود / تعمیر / خروج با درج تاریخ و ساعت
  • قابلیت تعریف/ انواع دستگاه / لوازم همراه/ برای دستگاه / ایرادات
  • ثبت سابقه دستگاه ها
  • قابلیت /شبکه// به تعداد نامحدود
  • جستجوی اطلاعات بر اساس نام مشتری / نام دستگاه / نوع دستگاه / مدل دستگاه / شماره سریال
  • مدیریت /گردش/ قطعات در تعمیرگاه
  • صدور رسید ورود / رسید تعمیر / رسید خروج به دو صورت فاکتور و خدمات
  • تعریف/ انبار /به تعداد نامحدود
  • تعریف کالاهای /موجود در انبارها/ بهمراه تعیین /نقطه سفارش/ و یادآوری/ خرید کالا
  • دفترجه تلفن / دفترچه یادداشت بهمراه یادآور چک ها و یادداشت ها
  • تهیه پشتیبان بصورت /اتوماتیک/ ودستی/ از اطلاعات هنگام خروج از برنامه
  • اﻣﮑﺎن/ ورود/ ﺑﻪ ﺑﺨﺶﻫﺎی دﯾﮕﺮ/ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺑﺪون ﻧﯿﺎز ﺑﻪ/ ﺧﺮوج/ از ﭘﻨﺠﺮه‌ی ﻓﻌﺎل
  • اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻌﺮﻓﻪﻫﺎ/ و /ﺧﺪﻣﺎت/ از ﭘﯿﺶ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪه ﺗﻮﺳﻂ /ﺷﺮﮐﺖ ﺳﺎزﻧﺪه/
  • ﻧﮕﻬﺪاری /ﺳﻮاﺑﻖ /و /اﻃﻼﻋﺎت ﮐﻠﯿﻪی /ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن/،/ ﺳﺮوﯾﺲ/ﻫﺎ و /ﻣﺤﺼﻮﻻت/
  • ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺧﺪﻣﺎت /ﻧﺼﺐ،/ ﺗﻌﻤﯿﺮ/ و /ﻓﺮوش /ﺗﻮﺳﻂ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽﻫﺎ، /ﺳﺮوﯾﺲﮐﺎران،/ ﻓﺮوﺷﻨﺪﮔﺎن. /ﺑﺎ ﺗﻌﯿﯿﻦ دﺳﺘﺮﺳﯽ ﮐﺎرﺑﺮان.
  • امکان ثبت مشخصات کامل پرسنل مراکز خدمات پس از فروش به /تفکیک تخصص/ و /مهارت/
  • امکان تعریف انواع /خدمات /و تعمیرات/ در مراکز خدمات پس از فروش
  • امکان تعریف و/ کنترل /مدت گارانتی /و نحوه ارائه خدمات/ با توجه به آن.
  • قابلیتهای مدیریتی
  • —————–
  • قابلیت تعریف /کاربران متعدد / سطوح دسترسی/ برای هر کاربر/
  • قابلیت تعریف پرسنل / سمت/ درصد تعمیرکار
  • تعریف انواع خدمات / قیمت مشتری / قیمت همکار / قیمت گارانتی
  • ثبت کلیه /عملکرد کاربران/ نرم افزار
  • ﺳﻔﺎرﺷﯽ‌سازی/ ﮐﻞ ﺳﯿﺴﺘﻢ/ و ﺗﻐﯿﯿﺮ /ﺗﻨﻈﯿﻤﺎت/ ﭘﯿﺶ ﻓﺮض
  • ﺗﻌﺮﯾﻒ /ﮐﺎرﺑﺮان ﺑﺎ /ﺳﻄﻮح دﺳﺘﺮﺳﯽ /ﻣﺘﻔﺎوت ﺑﺮ روی /ﮐﻠﯿﻪی ﻗﺎﺑﻠﯿﺖﻫﺎی /ﺳﯿﺴﺘﻢ.
  • مالی و گزارشات
  • —————
  • گزارش کالاهای/ وارده شده /، تعمیر/ شده و /خارج/ شده
  • گزارش های متنوع مالی / فنی / درآمد / قطعات مصرفی / تاریخ و …
  • معرفی بانک / چک / بدهکار / بستانکار / بی حساب و …
  • حساب اشخاص / گردش حساب اشخاص بهمراه امکان چاپ
  • ﺳﻔﺎرﺷﯽ‌ﺳﺎزی /ﭼﺎپ ﻓﺎﮐﺘﻮر/ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﺤﻮه‌ی ﭼﺎپ/ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎ
  • قیمت    ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال
  • ايميل : samansystemco@yahoo.com





نرم افزار سامان سيستم نسخه شبكه

اجرای برنامه در محیط ویندوز XP-7   

مدیریت گردش قطعات در تعمیر گاه ( ورژن۲ )

ثبت سابقه دستگاهها و قابلیت تعریف هر نوع دستگاه و لوازم همراه آن

جستجوی اطلاعات بر اساس نام مشتری -  نوع دستگاه – نام دستگاه -  مدل و شماره

سریال دستگاه

صدور فاکتور با قابلیت مشخص کردن نحوه پرداخت

صدور و چاپ رسید ورود -  تعمیر و خروج دستگاه و تهیه پشتبیان از اطلاعات  نرم افزار

قابلیت تعریف کاربر به تعداد نامحدود

قابلیت اجرا تحت شبکه  ( نسخه شبکه)

مزایا:

قابلیت تعریف اشخاص به صورت گروه بندی شده ( ورژن ۲)

قابلیت تعریف چندین انبار بر اساس نوع کالا و خدمات ( ورژن ۲)

قابلیت تعریف در صد دلخواه برای هر تعمیر کار به صورت مجزا

معرفی و انواع خدمات

قابلیت ثبت ورود / ثبت ایراد گزارش شده / ثبت تعمیرات انجام شده / ثبت خروج و نحوه

پرداخت بصورت سند ( ورژن 2)

جستجوی دستگاه بر اساس نام / مدل / شماره سریال / تاریخ ورود / خروج و نحوه

پرداخت

قابلیت نگهداری حساب اشخاص ( ورژن ۲)

تهیه گزارش از  تعمیرات و عملکرد تعمیرکاران / اشخاص / شرکتها در بازده زمانی دلخواه

تهیه گزارش تعمیرگاه بر اساس تاریخ ورود / تعمیر / خروج / نام مشتری / نوع دستگاه /

شماره سریال / وضعیت گارانتی

تهیه گزارش مالی روزانه / ماهیانه  و محاسبه در آمد خالص

دارای دفتر تلفن مجهز به جستجوی پیشرفته و یادداشت روزانه

قابلیت ثبت سند به صورت نامحدود

قابلیت شبکه بصورت نامحدود

قیمت ۳۰۰۰۰۰۰ ریال            

ایمیل فروشنده : samansystemco@yahoo.com






گزارش تخلف
بعدی